Olgavandermeer

reacties

Reactie plaatsen

Reacties

Andries
een jaar geleden

Beste Ruben wil je mij even Beschermen daar op
Casperhetsprookje.jouwweb,nl ze Blijven mij maar Door Pesten
En dat ik Fantasie Vriendjes & Vriendinnetjes heb
En die Nep Andries is daar ook hij blijft mij Maar Steeds door Pesten
Dat vind ik Bloed Irritant kom je ook even op Casperhetsprookje.jouwweb.nl en neem me Lieve Vriendin ook mee daar oké Ruben zie ik je daar Ruben

Arnoud Verschuur
4 jaar geleden

Dag Olga,

Zoals je kunt lezen deel ik mijn naam met een van jouw personages!

Ik ben zo benieuwd hoe je tot de keus van deze naam bent gekomen. Ik moet bekennen dat ik geen van je boeken gelezen heb. Ik werd door mijn vrouw verrast met het resultaat van een Google search op mijn naam :)

Ik ben niet bekend met de genealogie van mijn achternaam en vroeg met eenvoudigweg af of het een geval van toeval was.

Alvast dank
Arnoud

Marjan
4 jaar geleden

De recensie die mijn moeder Lief Van Sinay hier heeft geschreven laat weer haar onempathische houding zien... Onbegrijpelijk dat ze zo’n dingen op internet durft verspreiden. Terwijl ze bij hoog en laag beweert dat ze dit niet doet. Ze zou zelf beter eens aandachtig het boek Helpen bij verlies en verdriet van Manu Keirse lezen zoals hij haar persoonlijk aangeraden heeft. Ik zal het zelfs anders zeggen, hij zei mij: “ik zal haar niet zeggen dat ze zelf heel verkeerd is naar jou, maar haar aanraden dat ze mijn boek leest. Want het is voor mensen makkelijker aanvaardbaar om zelf in te zien dat ze verkeerd zijn geweest, dan dat iemand het zegt”.
En romans ga ik echt niet lezen om inzichten te verwerven over rouwen. Als haar dit helpt, heb ik daar alle respect voor. Maar voor zo’n dingen richt ik mij graag op een ander soort boeken.
Ik ben blij dat ik afstand heb genomen van haar, want haar gedrag en houding wordt door de hulpverlening die de beide kanten kent van het verhaal als een ernstige persoonlijkheidsstoornis gezien. Had ik dit niet gedaan, dan was ik ook nog mijn 2 andere kinderen kwijt.
Dankjewel aan de d-mama om het mij te laten weten ❤️

ine en mirte
5 jaar geleden

hey olga!!
we lezen je nieuwe boek, vol passie!
we zijn erg onder de indruk en we zijn verliefd op je oorbellen. graag meer schrijven wij willen lezen gvd!

groetje tjuuss

lief
5 jaar geleden

Hallo, ik heb net jouw boek 'Broos geluk' uitgelezen... wat een mooi boek en het verhaal kan levensecht zijn... Voor mij leek althans zo bij het lezen van sommige passages...
Mijn dochter is op 12 juni 2018 bevallen van een pracht dochter met een Downsyndroom... en Down kwam niet alleen had vele vriendjes meegebracht, noem ze gerust pestertjes. Haar zwangerschap was echt geen blijde verwachting, de geboorte van haar ukje was pure horror, ik snap niet dat ze in deze tijd nog volgens agenda werken... Jammer genoeg is haar kindje op 2 maanden en 12 dagen plots overleden... Met veel liefde en zorg hebben haar geholpen en bijgestaan waar we konden... De papa verwerkte alles anders en zeker na de plotse dood. Toen kwam mijn dochter er alleen voor te staan met haar 2ling van geen 4... geen lachertje als je het mij vraagt.
Ook de verstandhouding tussen mijn dochter en mij is aan het verkeerd gaan... dingen die goed bedoeld gezegd worden, worden verkeerd verstaan.
Ik ga proberen haar dit boek te laten lezen, ondanks dat het een roman is, bevat zoveel levenswijsheid.

Smithe717
6 jaar geleden

You have an incredibly nice layout for your blog, i want it to utilize on my site also . eceeedkckfgfbaek

linda de Koeijer
7 jaar geleden

ik ben het boek hart te huur aan het lezen, wat een heerlijk boek! Het is het eerste boek dat ik van Olga lees, maar er gaan er zeker meer volgen!

Corry Stultiens
7 jaar geleden

Hallo Olga, Ik heb inmiddels 10 boeken van je gelezen en ik vind ze allemaal zo boeiend, dat ik geen rust heb voordat ik ze helemaal uit heb..:) Dus ik ga door tot ik ze allemaal gelezen heb. Groetjes Corry

sandra
7 jaar geleden

Alias Kiki

Wat een laf verhaal, zeg ! Niet zozeer omdat Kyara als hoer aan de slag gaat, dat moet ze helemaal zelf weten, maar dat die familie van Lucas er zomaar mee wegkomt, met zo'n schandaal. Stel dat die Lilian haar mond eens voorbij praat en alsnog de pers inlicht(dat zou zo maar kunnen, ze was in die lunchroom zo loslippig, ze lijkt me ertoe in staat). Of dat Luna en Tara ooit in die woonwinkel komen en Sigrid zien, ja, dan komt de waarheid wel boven tafel, daar kun je vergif op innemen. Ik had zo graag gezien dat dat gebeurde, dan was het smerige spelletje van Lucas en zijn familie eindelijk uit. Dan was die familie mooi door de mand gevallen en wat had ik ze dat graag gegund, misschien een ideetje voor een vervolg? Nee, ik vond dat de schrijfster er zich weer te makkelijk van af heeft gemaakt. Ik heb dat vaker in die romans gezien dat die vrouwen zich veel te makkelijk erbij neerleggen bij dergelijke situaties in plaats dat ze vechten voor hun rechten. Maar dit sloeg echt alles. Dan is toch niet meer van deze tijd? De vrouw is niet langer meer ondergeschikte, doe hier wat aan!!!!!

olga van der meer
8 jaar geleden

MARJOLEIN. Ik heb je bericht ontvangen, maar het lukt niet om een antwoord terug te sturen. Waarschijnlijk klopt iets in je mailadres niet. Als je dit leest, neem dan opnieuw contact met me op.
Groetjes, Olga

Corneli Kerkhof
8 jaar geleden

ik heb je boeken een half jaartje geleden pas ontdekt en geniet van elk verhaal. prachtige romantische verhalen met oog voor realiteit. En geen overdreven geloofsuitingen....kortom....heerlijke boeken!!! Ik verzamel ze inmiddels.....heb er nu een stuk of 10!!
Dank je wel voor vele uurtjes ontspanning!

rie westerman
8 jaar geleden

heb net de boeken uit: kiezen voor liefde ,en hart te huur. lees veel boeken van jou, ga morgen weer twee boeken halen uit de bieb

ruben
8 jaar geleden

hoi ik vin dit wel leuk hoor en kom naar mijn ruben ben ik.jouwweb dan weet je wie ik ben

sandra
8 jaar geleden

Net heb ik Jenny 2.0 gelezen. Wat een sterke vrouwen, die hoofdpersonen. Patricia, die het lef heeft om het grote avontuur aan te gaan in Zuid -Frankrijk (in een streek waar ik eens ben geweest, heel mooi is het daar) en Jenny ontsnapt uit de klauwen van die draak van een schoonmoe en die walgelijke opgeblazen zak van een 'echtgenoot' en haar vriendin opzoekt.. Wel heel naar dat Patricia moest verongelukken en dat vond ik toch een beetje oppervlakkig : er werd geen afscheid genomen, er werd zo zakelijk over gepraat. Verder vond ik die uitspraak 'he, niet krabbelen poes ' van die Gerard nogal seksistisch overkomen, alsof het verkeerd is dat een vrouw van zich afbijt. Dat viel bij mij verkeerd. Maar goed, uiteindelijk liep in elk geval voor Jenny en Serge alles goed. af. Eind goed, al goed, zullen we maar zeggen...

Marga John
8 jaar geleden

Dag Olga, ik heb het boek: Hart te huur, gelezen. Wat een bijzonder mooi boek. Ik heb zelf reuma en vond het zo mooi om te lezen hoe je de reuma van Silva hebt verwoord, het zou mijn verhaal kunnen zijn. (Alleen de reuma ;) ).dank voor het schrijven van dit boek. Marga

bonny bosgraaf
8 jaar geleden

Het boek, stroomversnelling, heb ik in enkele uren uit gelezen.
Het had mijn verhaal kunnen zijn.
Ik heb het zelfde mee gemaakt, ongeveer twaalf jaar terug.
Heel heftig, alles kwam weer naar boven.
Het is net als het boek, gelukkig goed af gelopen, maar zou die jaren niet graag over willen doen.
Ook alle andere boeken van Olga spreken mij aan en zijn erg boeiend.

ingrid
9 jaar geleden

het boek tussen twee werelden vind ik echt fantastisch fascinerend. het is een boeiende verhaal. mijn complimenten. ik zie er veel van in mijn eigen leven terug.

Sandra
9 jaar geleden

Pas heb ik Met open ogen gelzen. Sorry dat ik het zeg maar ik vond het niet zo. Vooral ook omdat Kirsten er toch weer intrapt. Ik ken dat soort figuren als Rens, mooie beloftes, maar vroeg of laat beginnen ze toch weer. Nee, dan vond ik Shirley in Single Shirley heel wat verstandiger. Die kwam ondanks Geert zijn therapie niet meer bij hem terug. Ik zou het ook nooit meer kunnen. Er zijn dingen die ik kan vergeven maar slaan hoort daar niet bij. Nee, als ik Kirsten was was ik voor Joost gegaan of anders alleen gebleven, maar terug naar Rens in geen geval!

Sandra
10 jaar geleden

Net heb ik 'Hart te huur' gelezen. Ik vond het heel mooi. Heel herkenbare situaties ook, vooral die geldzorgen van Terry en de oorzaak hiervan. Ook dat ze te weten komt wie haar echte vrienden zijn in plaats van de stomme Kristel die neerkijkt op mensen die het financieel minder goed hebben dan zij. Maar goed, in zo'n situatie leer je je echte vrienden kennen hè? Dit was in elk geval top, ik zou zeggen, ga zo door!

nel Zevenbergen
10 jaar geleden

Het boek kiezen voor liefde vond
ik een schitterend boek. Heb er van genoten.

marjolein van der meer
14 jaar geleden

je nieuwe boek (lonkende toekomst) ziet er erg mooi uit! een goede lay-out met een nóg betere tekst. zo gaat 'ie goed!

marjolein van der meer
14 jaar geleden

je nieuwe boek (lonkende toekomst) ziet er erg mooi uit! een goede lay-out met een nóg betere tekst. zo gaat 'ie goed!

Henk en Thea
14 jaar geleden

Beste OLGA leuk deze site wij hopen dat je er veel fans mee kan opbouwen sucses.

Groetjes Henk en Thea

sylvia
14 jaar geleden

leuke site maar je foto op de voorpagina kan wat knapper

Damiën
14 jaar geleden

leuke site oma!

xx Damiën

cor de bel
14 jaar geleden

hartstikke leuk joh je eigen site!
succes ermee en Marjolein, hartstikke knap dat je dat kan!
ik ben trots op je

knuffel oma

Erica
14 jaar geleden

De site is erg leuk geworden, nog meer uitbreidingen liggen in het verschiet. xx

Jose
14 jaar geleden

Dat ziet er leuk uit. Welkom in de digitale wereld, Olga. Je dochter heeft een fraaie website voor je opgezet. Ik zet hem meteen bij mijn linkjes.
Groetjes,
Jose

Astrid
14 jaar geleden

Dat ziet er gelikt uit...goed gedaan....
Veel succes verder met de internet uitbreidingen en natuurlijk ook succes met het schrijven van de volgende 28 boeken!
Groetjes Astrid

Marjolein van der Meer
14 jaar geleden

hoi mam,

leuk dat je een eigen website hebt!
hij zal vanzelf wel heel uitgebreid worden en ik kan niet wachten om dat te zien!

XX

John van der Meer
14 jaar geleden

Ik vind de site erg leuk zo

Maak jouw eigen website met JouwWeb